Social Icons

NEW PROJECT: ARAKAWA UNDER THE BRIDGE



Για το νέο μας πρότζεκτ αποφασίσαμε να κάνουμε τις δύο σεζόν της σειράς  Arakawa under the Bridge, μιας και δεν βρήκαμε κάτι που να μας κεντρίζει το ενδιαφέρον στις καινούριες σειρές που πρόκειται να ξεκινήσουν αυτή τη σεζόν. Το Arakawa under the Bridge πρόκειται για μία αλλοπρόσαλλη κωμωδία που μας αρέσει πολύ και την οποία μπορούμε να την βλέπουμε ξανά και ξανά. Ορίστε και η σύνοψη:

Το μόττο του Ιτσινομίγια Κο είναι "Μην χρωστάς ποτέ σε κανέναν", αφού όμως χάνει το παντελόνι του και πέφτει στον ποταμό Αρακάβα, βρίσκεται υποχρεωμένος σε μία όμορφη, αλλά τρελή κοπέλα την Νίνο που μένει κάτω από την γέφυρα. Για να ξεπληρώσει το χρέος του, υπόσχεται να την βοηθήσει να εκπληρώσει την επιθυμία της "να νιώσει την αγάπη". Στην πορεία ο Κο, θα γνωρίσει και τους άλλους "ενοίκους" κάτω από την γεφύρα, ανάμεσά τους, μία ύποπτη μοναχή, έναν ροκ σταρ και ένα κάππα.

Μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα ξεκινήσουμε να ανεβάζουμε τα επεισόδια. Θα κάνουμε και τις δύο σεζόν ( η κάθε σεζόν αποτελείται από 13 επεισόδια). 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο παιδιά !
Φαίνετε πολύ ωραία σειρά !